Berna Müldür ile Uranyen Astrolojiyi keşfedin! Yıldız haritası analizi, astroloji eğitimi ve danışmanlık hizmetleriyle kendinizi tanıyın, geleceğinize yön verin.
Bildirimler
Tümünü temizle

Ruh burcu nasıl bulunur?

5 Gönderiler
2 Üyeler
2 Reactions
138 Görüntüleme
(@bernamuldur7)
Üye Admin
Gönderiler: 36
Konu başlatıcı   [#4]

Sadece ruh burcunu bilmemiz yeterli mi? Bunu nasıl kullanırız?

Alıntı
Konu Etiketleri
Eminebaran
(@eminebaran)
Eminent Member
Gönderiler: 22

Ruh Burcumuzu Nasıl Belirleriz?

Ruh Burcumuzu belirleyen faktör Güneş tutulmalarıdır. Biz doğmadan önce gerçekleşen Güneş tutulması, Ruh Burcumuz olur. Ruh haritasını, doğum anındaki natal harita ile entegre etmeyi başaranlar için bu hayat inanılmaz tatmin edici, durdurulamaz, orijinal ve başarılı geçer. Yani iki haritayı birleştirmek gereklidir. Hem hayatta başarı ve tatmini yakalamış danışanlarımın, hem de dünyaya iz bırakmış büyük beyinlerin haritalarında bunu birçok kez şahit oldum. Danışmanlık denklemimi bu şekilde kurmaya başladım ve çok iyi çalıştığını gördüm. Ruh burcunu bilmek ilk adım için önemli ama RUH BURCU METODU ile daha derin bir çalışma gerekli, çünkü başarı vadeden süreç metodla ilerliyor.

CevapAlıntı
(@bernamuldur7)
Üye Admin
Konu başlatıcı  

Eğitiminiz ne zaman başlıyor?

CevapAlıntı
Eminebaran
(@eminebaran)
Eminent Member
Gönderiler: 22

@bernamuldur7 Eğitimlerimiz başladı ama hala geç kalmış değil arkadaşlarımız. Geçmiş kayıtları izleyip hemen ilerlenebilir. Ruh burcu eğitimi dünyada ilk ve tek olan  özel bir metodu içeriyor. Bu sebeple bu eğitim çok önemli.Başka yerde olmayan bilgiler içermektedir👌

Bu ileti 3 ay önce 2 defa tarafından Eminebaran tarihinde düzenlendi

CevapAlıntı
(@bernamuldur7)
Üye Admin
Konu başlatıcı  

Ruh Burcu eğitiminize katılanlar var çok fayda görmüşler

CevapAlıntı
Paylaş: