Berna Müldür ile Uranyen Astrolojiyi keşfedin! Yıldız haritası analizi, astroloji eğitimi ve danışmanlık hizmetleriyle kendinizi tanıyın, geleceğinize yön verin.
Bildirimler
Tümünü temizle

Vedik Astrolojide Ay'ımız, Klasik Astrolojideki Haritamızdaki Gibi Aynı Burç ve Derecede Mi Bulunuyor?

3 Gönderiler
2 Üyeler
1 Reactions
111 Görüntüleme
Astrolog Burcu Yıkar
(@burcuyikarr)
Üye Moderator
Gönderiler: 106
Konu başlatıcı   [#30]

Vedik Astrolojide Ay’ımız, Klasik Astrolojideki Haritamızdaki Gibi Aynı Burç ve Derecede Mi Bulunuyor?

Alıntı
kayimtu
(@kayimtu)
Eminent Member
Gönderiler: 11

Burcu hanım, 

Çok teşekkürler belliki Nakshatralar ilgili bir kişisiniz. 

https://bernamuldur.com/forum/vedik-naksatralar-gokce-kayimtu/vedik-dereceler-neden-farkli/

Yeni yazımda aslında sizden esinlendim 🙂 

elbelle en çok gelen sorulardan biri bu oluyor bana. 

Basitçe şu şekilde bulabilirsiniz. Lütfen hangi gezegeniniz yüksen derceniz olursa olsun; 24 der çıkartın mesela; 

Güneş dereceniz 5 Derece Kovada olsun;  5 derece geri gittik, Oğlak burcuna geçtik. 19 derecede Oğlaktan geri gittik; 30der – 19 der = 11 der OĞLAK burcu oluyorsunuz.

Yükselen dereceniz 25 Derece Akrep olsun; Vedik prensibe göre; 25 der – 24 der = 1 der Akrep yükselen oluyorsunuz. 

Bider tablo paylaştım yukarıdaki linkte ordan NAkshatra dereceleriniz de bulabilirsiniz. 

Sevgiler:) 

Vedik Astrolog Gökçe Kayımtu

CevapAlıntı
Astrolog Burcu Yıkar
(@burcuyikarr)
Üye Moderator
Gönderiler: 106
Konu başlatıcı  

@kayimtu Detaylı bilgilendirme için çok teşekkürler. Şimdi daha iyi anladım. Emeğinize sağlık 🌺

CevapAlıntı
Paylaş: